Belediyelere Memur Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Çeltikçi Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda ve niteliklerde memur alımı yapılacak. Alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre yapılacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Çeltikçi Belediyesi bünyesine 4 kişilik boş kadro ile Lise mezunu 1 İtfaiye Eri, Ön Lisans Mezunu 1 Memur ve Lisans Mezunu 1 Şoför ve 1 İtfaiye eri alımı yapılacak.

POZİSYONA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

MEMUR: KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış ve Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

ŞOFÖR: KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış ve Lisans programlarından herhangi birinden mezun olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İTFAİYE ERİ: Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 45 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 65 puan almış olmak. Ayrıca Lisans programlarından herhangi birinden mezun olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Lise ve dengi okul mezunu olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Ayrıca İtfaiye eri alımları için Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak şartı aranır.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranır.

Bunun dışında 2018 yılında yapılan KPSS puanı geçerli olacak. Ayrıca daha önce görev yapılmış olan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası olmamak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Çeltikçi Belediyesi bünyesine alacağı memur adayları için başvuruları 28 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlayacak. Başvurular en geç 01 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte Çeltikçi Belediyesine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ