Çat Belediyesi Memur Alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Çat Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise mezunu adaylar içerisinden Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere İlk defa atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre Düz Memur Alımı yapılacak.

Lise Mezunu Memur Alımı Yapılacak!

Çat Belediyesi bünyesine 11. Dereceli kadroya 1 kişilik boş kadro ile Lise Mezunu Memur Alımı yapacak. Bu yönde, kadro bilgisi şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

Özel olarak ise Lise Mezunu kapsamında adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Çat Belediyesi Düz Memur Alımı için adaylar başvurularına 22 Nisan 2021 tarihi ile başlayacaklar ve en geç 26 Nisan 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını Elektronik ortamda, Şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Elektronik ortamda, Belediyenin www.tokatcat.bel.tr internet adresine yapılacak.

Şahsen veya iadeli taahütlü posta yolu ile Çat Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. ( Merkez Mahallesi Haydaroğlu Sokak No:1 Çat Belediyesi)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim