Çardaklı Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az önce gelen duyuruya göre Çardaklı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara uygulanacak sınav ve atama yönetmeliği ile kadın erkek adaylar içerisinden Şoför Alımı yapılacak. Buna göre 55 KPSS İle Memur Alımı yapılacak.

İLAN DETAYLARI:

BAŞVURU ŞARTLARI:

Belediye adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere ek olarak, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Daha öncegörev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Çardaklı Belediyesi Şoför Alımı başvuruları 18 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 20 Kasım 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda, Belediyemiz http://www.cardaklı.bel.tr internet adresine gönderilebilecektir. Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Nevzat Ayaz Mah. İstasyon Cd. No:33 Çardaklı Kasabası Atkaracalar/ Çankırı adresine mesai saatleri içinde müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.