Çankırı Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. Az önce gelen ilana göre belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Teknik Hizmetler sınıfında olmak üzere 9. dereceli kadroya memur alımı yapılacak.

Çankırı Belediyesi 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak sınav ve atama yönetmeliği ile 1 Lise Mezunu Memur Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediye memur alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel Olarak İse:

2020 yılında yapılan KPSS'den Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediye başvuruları 1 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 3 kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular elektronik ortamda veya şahsen yapılacaktır.

Elektronik Başvuru Adresi: Belediyemiz [email protected]

Şahsen Başvuru Adresi: Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No:15 Merkez/ Çankırı adresine mesai saatleri içinde müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

BAŞVURU KILAVUZU