Çankaya Belediyesi Zabıta Memuru Alımı başvuru süreci başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Çankaya Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Zabıta Memuru Alımı yapacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak atanmak üzerwe ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre En az B Sınıfı sürücü beledine sahip olma şartı ile 80 Zabıta Memuru Alınacak.

KADRO BİLGİSİ:

Belediye 80 Kişilik bboş kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında Lise Mezunu 15, Ön Lisans mezunu 15 ve Lisans mezunu 50 Zabıta Memuru alınacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Belediye memur alımı başvuru süreci başladı. 13 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olan Memur Alımı başvuruları en geç 17 Eylül 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar, istenen belgeler ile birlikte Şehit Gönenç Caddesi No:20/1 Maltepe-ÇANKAYA/ANKARA adresindeki Çankaya Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü hizmet binası içinde bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU BELGELERİ NELERDİR?

1. Sınava girmek isteyen adaylar, (http://www.cankaya.bel.tr/) adresi üzerinden elektronik ortamda dolduracakları başvuru formlarının çıktısını alıp imzalayarak BAŞVURU FORMUNA aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

2. Nüfus cüzdanının veya kimlik kartının aslı ve fotokopisi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

5. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

8. Sürücü belgesinin aslı veya fotokopisi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

9. Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Zabıta memuru alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memuları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU

Editör: TE Bilisim