Çankaya Belediyesi memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Belediye 80 Zabıta Memuru alacak. İlana başvuru süreci tamamlanmış olup sonuçlar bekleniyor. Çankaya Belediyesi resmi İnternet adresi üzerinden duyuracağı Zabıta Memuru Alımı Asil ve Yedek adaylar için sonuçları açıklayacak ve ilgili adaylara sınav yapılacak.

SINAVA KİMLER KATILABİLECEK?

Zabıta Memuru Alımı Giriş sınavı için başvuru değerlendirmesinde olumlu sonuç alan adaylar sınava katılabilecekler. Başvuru değerlendirmesi adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu seviyesinde yapılacak KPSS puanı değerlendirmesi işe en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının 5 katı kadar aday sınava katılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Zabıta Memuru alımı için başvurular 17 Eylül 2021 tarihi ile sona ermiş olup başvuru sonuçları 27 Eylül 2021 tarihi ile açıklanıyor. Adaylar sonuçlarına Belediyenin Resmi İnternet adresi üzerinden kontrol edebilecekler.

SINAV KONULARI:

Sözlü Sınav;

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

ç) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat, konularını kapsar.

Uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır.

SINAV NE ZAMAN YAPILCAK?

Zabıta Memuru Alımı için sınava 400 kişi katılacak. Bu yönde Zabıta Sözlü ve Uygulamalı Sınav 04-15 Ekim 2021 tarihleri arasında (Cumartesi-Pazar günleri hariç) Şehit Gönenç Caddesi No:20/1 Maltepe-ÇANKAYA/ANKARA adresindeki Çankaya Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü hizmet binasında yapılacaktır. Sınavlar saat:09.00’da başlayacaktır. Sözlü ve Uygulamalı Sınav, aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN VE SINAV SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim