Çankaya Belediyesi Bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 6 farklı kadro ile 27 Memur Alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde başvurusu başlamış olan ilan için artık son güne geldik. Bu kapsamda adaylar Belediye tarafından yapılacak Sınava katılacak ve sonucuna göre atama yapılacak. Peki kimler sınava katılabilecek? Başvuru değerlendirmesi nasıl yapılacak? tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARA ATAMA YAPILACAK?

Çankaya Belediyesi 27 kişilik kadro ile 6 farklı kadro için atama yapılacak. Bu doğrultuda alımlar, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Veznedar, Tahsildar, Evlendirme Memuru, Çocuk Eğitimcisi ve Hizmetli kadrolarında atama yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Çankaya Belediyesi Memur alımı başvuruları 16 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Nisan 2021 tarihinde sona erecektir. Bu yönde başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını İstenen belgeler ile birlikte şahsen Çankaya Belediyesine gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Çankaya Belediyesi 27 Memur Alımı için adaylar başvurularını KPSS Puanına göre gerçekleştirdiler. Bu kapsamda değerlendirmeler, T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol edilmek suretiyle KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çankaya Belediyesi memur alımı başvuruları değerlendirme sorası 03 Mayıs 2021 tarihinde açıklanacak. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve KPSS puanları Belediyenin www.cankaya.bel.tr internet adresinde ilan edilecek olup, sınava çağrılan adaylar kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu sınava giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecektir.

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN?

Memur alımı sınavı 24 - 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çankaya Belediye Başkanlığı Vedat Dalokay Kokteyl Salonu “Adres: Prof. Dr. Nusret Fişek Cad. No: 39 Vedat Dalokay Kokteyl Salonu (Kurtuluş Parkı İçi) ÇANKAYA/ANKARA” adresinde yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI NEDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,
  • Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat, konuları ile kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim