Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan personel alım ilanına göre Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanlığı bünyesinde sözleşmeli çalışmak üzere istihdam sağlayacağı açıklandı. Yapılacak alımların direkt olarak Belediye bünyesine yapılacağı ve adayların şehir plancısı görevi için başvuru yapacağını açıkladılar. Yapılacak olan ilanlar ile iligli olarak adayların başvuru şartlarını çok iyi şekide analiz etmeleri yapılacak hata da adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Ayvacık Belediyesi bünyesine yapılacak olan başvurular ile ilgili olarak adayların öncelikli olarak kurumun belirlediği başvuru şartlarını en iyi şekilde kavraması gerektiği açıklandı. Belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, istenilen eğitim şartlarını sağlıyor olmak, askerlik ile iligli bir sorunu olmamak, uzun süre çalışmasını engelleyecek bir sağlık sorununun bulunmaması" adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır. Yapılacak olan başvurular ile ilgili olarak adayların Ayvacık Belediyesine bu ayın 18'ine kadar (18.11.2019) şahsen bir şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Çanakkale Belediyesi sözleşmeli memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 04 Kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 18 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen çanakkale belediyesine yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim