Çanakkale Belediyesi memur alımı başvuru süreci pazartesi başlayacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa göre istihdam edilmek üzere Zabıta Ve İtfaiye Eri yönetmeliğine göre Çanakkale Belediyesi 12 Memur Alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan belgeler nelerdir?

Başvuru Süreci Başlıyor!

Çanakkale Belediyesine başvurular başlıyor. Başvuru süreci hafta başı itibari ile 23 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi No:132 17100 ÇANAKKALE adresindeki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

- Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe, (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

- Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı,

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

- Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımı ilanına başvuru yapacak adaylar öncelikle genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin taşınıyor olması gereklidir. Özel olarak ise 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Aynı zamanda Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

Kadro Bilgisi:

İLANIN TAM METNİ