Çanakkale Belediyesinden memur alımı ilanı geldi. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek memur alımı yapacak. Belediye Memur Alımı için başvuru süreci Nisan'da başlayacak olan ilan hakkında detayları sizlerle erkenden paylaşıyoruz.

Zabıta Memuru Alımı Kontenjan Bilgisi ve Mezuniyete Göre Dağılım:

Belediye'ye 6 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere,

Lise Mezunu 9. Dereceli Kadroya Lisans seviyesinde Yerel Yönetimler , İşletme / İşletmecilik , İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat , Yönetim ve Organizasyon , İktisat , Kamu Yönetimi , Spor Bilimleri Lisans programlarının birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartı ile 3 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak.

Ön Lisans mezunu 10. Dereceli kadroya 3 Zabıta Memuru Alımı yapılacak olup Kadın veya Erkek adaylardan Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler Önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartı ile alım yapılacaktır.

KPSS En Az 60 Puan Almış Olmak Şart

Belediye memur alımlar için 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunu için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. 60 KPSS İle Memur Alımı başvuru süreci Nisanda başlayacak.

Zabıta Memuru Şartları Nedir?

Adaylar başvuru yapabilmeleri için 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Özel olarak ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak şartları aranacaktır.

Belediye Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman?

Çanakkale Belediyesi zabıta memuru alımı başvuruları 4 Nisan 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 8 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen Belediye Başkanlığına yapılacak.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim