Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Antalya Büyükşehir Belediyesi farklı alanlarda personel alımı yapacağını belirtti. Toplamda 221 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak olup adayların başuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesine, 57 Temizlik İşçisi ( Cadde Sokak ), 1 Atık Döküm temizlik işçisi, 2 Kontrolör, 1 Damperli Kamyon Şoförü, 6 Tur Şoförü, 2 Ağır vasıta Şoförü, 6 İş Makineleri Operatörü, 2 Kaynak Ustası, 112 beden İşçisi, 2 Marangoz ustası, 1 Mobilya Boya Ustası, 1 Sekreter, 5 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 8 Servis Kostesi, 8 Beden İşçisi, 6 Temizlik işçisi, 2 Traktör Şoförü, 6 Gassal olmak üzere 221 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşın tamamlamış olmak, En az ilköğretim mezunu veya lise mezunu olmak, Pozisyona göre ilgili ustalık veya tecribe belgesine sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Antalya Büyükşehir Belediyesi toplamda 221 personel alımı yapacak olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 25 Ekim 2019 taihi itibari ile başlamış olup en geç 28 Ekim 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve başvru yaoablmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim