Az Önce Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan Personel Alımı ilanına göre Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı olan MELİD ULAŞIM bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kişilik boş kadro ile personel alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu ilana göre alımlar 3 farklı alanda gerçekleştirilecek olup kadro dağılımı ve başvuru şartlarını açıklıyoruz.

Kontenjan Bilgisi ve Kadro Dağılımı:

MELİD ULAŞIM 100 kişilik boş kadro ile,

  • 30 Kişi İdari Perosnel,
  • 30 Kişi Büro Personeli,
  • 40 Kişi İşçi,

alımı yapılacak.

Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

İŞKUR ile gelmiş olan ilan ile MELİD ULAŞIM bünyesindeki eksikliği gidermek üzere en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden alım yapacak. Başvuru yapmak isteyen adaylardan genel olarak " 18 Yaşını doldurmuş olmak, Askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel bir sağlık sorunu olmamak ve En az İlköğretim mezunu olmak" şartları aranacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

MELİD ULAŞIM personel alımı başvuruları başlamış olup 4 Şubat 2022 tarihi ile yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki belgelerle birlikte MELİD ULAŞIM ve Hizmet Grupları Sanayi ve Ticaret adresine başvuru yapmış olmaları gereklidir.

Başvuru için adaylardan, Kimlif Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, Adli Sicil Kaydı, 6 adet Resim, Aile Sağlık Merkezlerinde Sağlık Raporu, NüfusKayıt Örneği, Aile Durum Bildirimi, Eğitim Durumuu gösterene belge, SGKK Hizmet dökümü ile birlikte başvuru yapılacak.

Editör: TE Bilisim