Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi memur alımı için başvurular başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 12 kişilik kadro ile Kadın Erkek memur alımı yapacağını bildirdi. Başvuru süreci başlamış olan ilan için adaylardan hangi belgeler aranıyor? Başvuru Formu yayımlandı mı? Nasıl Başvuru yapılacak?

12 Memur Alımı için Adaylardan Aranan Nitelikler Nedir?

Büyükşehir Belediyesinin memur alımı ilanı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10 Ön Lisans mezunu ve 2 Lise mezunu İtfaiye Eri alımı yapılacak. Başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca özel olarak ise,

En az b veya C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Lise mezunları için Herhangi bir Ortaöğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Ön Lisans mezunları için, Elektrik, Makine ve İnşaat bölümlerinden veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İtfaiyecilik ve yangın güvenliği veya İlk ve Acil yardım ön lisans programlarından mezun olmuş olmak şarttır.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Belediye memur alımı başvuruları Bugün ( 14 Şubat 2022 ) başlamış olup en geç 4 gün içerisinde 18 Şubat 2022 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen belediyeye gerçekleştirilecek.

Şahsen Başvuru Adresi: Yunus Emre Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Onikişubat/Kahramanmaraş

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

- Nüfus cüzdanı aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.

- Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, E-Devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla sureti Belediyemizce tasdik edilebilir.)

- Yabancı okul mezunları için YÖK’ten alınacak denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla sureti Belediyemizce tasdik edilebilir.)

- KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı.

- Sürücü belgesinin aslı veya Belediyemizce onaylanmak üzere fotokopisi.

- 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adet fotoğraf başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyan.

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. (E-devlet üzerinden alınabilir.)