Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda 13 kişilik boş kadro ile memur alımı ilanı yayımladı. Söz konusu olan ilana göre Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürşüğü bünyesine 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Lisans mezunu kadın erkek adaylar içerisinden memur alımı yapacak.

Hangi Alanlardan Memur Alımı Yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ 13 kişilik boş kadro ile 13 Memur Alımı yapacak. Bu yönde,

9 Memur alımları Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İnsan Kaynakları Yönetimi, İktisat, Ekonomi programlarının birinden mezun olmak şartı ile alınacak.

4 Memur alımı için ise Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Maliye, İşletme, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe programlarının birinden mezun olmak şartı aranacak.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

KPSS En az 70 Puan şartı var!

Bursa Büyükşehir Belediyesi memur alımı için adaylardan 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı arayacak.

BUSKİ Memur Alımı İçin Genel ve Özel Şartlar:

Bursa Büyükşehir Belediyesi adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri talep edecek. Özel olarak ise Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Yukarıdaki KPSS ve Eğitim nitelikleri aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Bu yönde adaylar başvurularına 16 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi /BURSA yerleşkesinde bulunan başvuru bürosuna veya elektronik ortamda www.buski.gov.tr internet adresine yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim