Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Bodrum Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapacağını bildirdi. Başvuru süreci bugün itibari ile başlamış olan ilan hakkında detayları siz değerli okurlarımız iiçin İşin Olsa ekibi olarak paylaşacağız.

Bodrum Belediyesi 657 sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere ve Belediye Zabıta yönetmeliğine göre 25 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. KPSS puanı ile yapılacak lisans mezunu memur alımı için başvuru şartları şöyledir;

Zabıta Memuru Alımı Başvuru şartları nedir?

Bodrum Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adayların 2018 yılında yapılmış olan Kamu personeli seçme sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Herhangi bir lisans programından mezun olmuş olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkeklerde 167cm ve kadınlarda 160 Cm boyundan kısa boylu olmamak, Daha önce görev yapılan kamu Kurumu veya Kamu kurukuşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak Erkek ve kadın adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru Süreci Başladı!

Bodrum Belediyesine Zabıta memuru alımı için başvurular 12 Ekim 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Bodrum Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvuru İçin İstenen belgeler:

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim