Bodrum Belediyesi KPSS puanı ile memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Belediye başkanlığı bünyesine 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak atanmak üzere belediye zabıta yönetmeliği hükümlerinde 25 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylarında başvuru yapabileceği ilan için adaylardan aranan genel ve özel nitelikler şöyledir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi 25 zabıta alımı yapılacak. Belirtilen nitelikler dışında adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak" gibi şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Bodrum Belediyesi adaylardan özel olarak 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından yukarıdaki tabloda belirtilen puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapılacağı yıl itibari ile 30 yaşından büyük olmamak ve en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR EKİM AYINDA BAŞLIYOR!

Bodrum Belediyesi zabıta memuru alımı başvuruları 12 Ekim 2020 tarihi ile 16 EKim 2020 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte sadece Bodrum Belediyesine şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ADRESİ: Bodrum Belediyesi Çarşı Mahallesi Belediye meydanı No:1 Bodrum / MUĞLA Bodrum Belediyesi Merkez Hizmet Binası içerisinde bulunan İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi gereklidir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim