Beykoz Belediyesi işçi personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR atacılı ile yayımlanan ilana göre Belediye bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden İşçi Alımı ve Perosnel Alımı yapılacak. Başvurular şahsen gerçekleştirilecek olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İlan ve Kontenjan Detayları:

Alım Yapacak Kurum: BEYTAŞ Beykoz Belediyesi

Niteliği: Daimi ( Belirsiz Süreli )

Çalışma Süresi: Haftalık 45 Saat

Çalışma Saatleri: 08:00 - 17:00

Bu kapsamda Beykoz Belediyesi 35 Erkek ve 10 Kadın aday içerisinden Tuvalet ve Temizlik Hizmetleri Görevlisi alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nedir?

Belediye şirketi olan BEYTAŞ adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 20 - 40 yaş aralığında olmak, Ayakta çalışmasına ve Temizlik yapmasına engel sağlık sorunu olmamak, Beykoz Belediyesi ve bağlı birimlerde Tuvalet ve temizlik işlerinde çalışabilecek olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Vardiya Usulü çalışabilecek olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Beykoz belediyesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak" şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye şirketi BEYTAŞ başvuruları 26 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Eyllü 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle şahsen yapılacak.

Başvuru Adresi: Çubuklu Mah. Vatan Cad. No:71 Kavacık Yaşam Merkezi - Beykoz / İSTANBUL

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

  • Başvuru Formu ( Başvuru sırasında verilecek ),
  • İkametgah Belgesi,
  • Adli Sicil Kaydı ( Resmi Kuruma Verilmek Üzere ),