Nisan ayının sonuna yaklaşırken kamu ve kurumlara personel alımları devam ediyor. Bu hafta yayınlanan yeni ilanlar arasına Beykoz Belediyesi de bulunmakta olup belediye 6 Haziran 2020 tarihine kadar başvuru yapmak sureti ile 50 zabıta memuru alımı yapacağını açıkladı. Buna göre adayların farklı başvuru şartlarını sağlamaları gerekmekte olup ilana ilişkin detaylar ve bilgiler ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Beykoz Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımında adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmaktadır. Buna göre kadroya göre değişen unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla adaylar başvuru yapabilecektir.

Derecesi 8 GIH sınıfı 10 zabıta memur için Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği,Beden Eğitimi ve Spor lisansprogramlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, derecesi 19 GIH sınıfı 4 adet zabıta memuru için Gıda Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Fermantasyon,Fermantasyon Teknikerliği, Fermente Ürünler önlisans, programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, derece 4 olan 4 zabıta memuru alımı için Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı, sürücü belgesine sahip olmak ve derece 10 32 adet zabıta memuru için ise Herhangi bir önlisans programından mezun olmak,en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranmaktadır.

Adayların aynı zamanda 2018 KPSS P3 veya P93 puan türlerinden en az 70 puan, artılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak şartını da sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvuru yapmak isteyenler https://www.beykoz.bel.tr adresinde yer alan belgeler ile bizzat başvuru yapmalıdır. İlana ulaşmak için tıklayınız.