08 Nisan 2019 işçi alım ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Belediye Geçici süreli çalışacak Beden İşçisi ( Genel ) alacak. Bu yönde adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup başvurular ilamın yayımlanması ile birlikte başlamışlardır.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Belediye: Bahşılı Belediye Başkanlığı

Açık Pozisyon Sayısı : 20

İşveren Statüsü: kamu

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Süreli

Bu kapsamda Bahşılı Belediyeesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 20 kişilik boş kadro ile Geçici olarak beden İşçisi ( Genel ) alımı yapacak. Adaylardan bu yönde En az ilköğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca adayların belirtilmesi için kura çekimi yapılacak olup ilgili kura çekimi 19 Nisan 2019 tarihinde 10:00 ile 11:00 saatleri arasında Hüseyin Onbaşı Mah.Atatürk Bul.Bahşılı Belediye Başkanlığı Hiz.Binası 3. Kat. Toplantı salonunda yapılacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını en geç 12 nisan 2019 tarihine kadar yapılacak olup, adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden İş İlan No (00004920839) ile yapılacaktır.