Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Erdek Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre 5393 Sayılı belediye kanuun 49. maddesindeki hükümlerine göre 2 kişilik boş kadro ile tam zamanlı çalışacak sözleşmeli personel alımı yapılacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Erdek Belediyesi bünyesine alımını yapacağı yukarıdkai kadrolar doğrultusunda alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memur ları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Fakültelerin 4 yıllık eğitim veren, Avukatlık ve Hemşirelik bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

Adayşarın bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda Erdek Belediyesi tarafından yapılacak sözlü sınava katılacaklardır. İlgili sözlü sınav 02 Temmuz 2018 tarihinde yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularına 21 Haziran 2018 tarihinde başladılar ve başvurularını en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar saat 16:00 a kadar yapmaları gereklidir. Başvurular Erdek Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim