Resmi Gazetede 11 Ağustos 2020 tarihli yayımlanan ilana göre Bahşılı Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı niteliklerde ve sınıflarda ilk defa atanmak üzere memur alımı yapacağını bildirdi. Lise ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak olup haberimizde alım yapılacak kadro ve başvuru şartları hakkında bilgileri paylaşıyoruz.

KADRO BİLGİLERİ:

Bahşılı Belediyesi 2 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri alımı yapacak. Kadın ve Erkek adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilan için 1 Lise mezunu ve 1 Lisans mezunu memur alımı yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI:

Bahşılı Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Eğitim şartı: Lise Mezunları için Meslek Lisesi veya dengi okullardan mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. Lisans mezunları için Lisans Programlarının herhangi birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

KPSS Şartı: Lise Mezunu İtfaiye eri alımı için KPSSP94 puan türünden en az 63 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

İtfaiye Eri Özel Şart: İtfaiye eri kadrosuna başvuru yapacaklar için sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularına 24 Eylül 2020 tarihi itinari ile başlayarak en geç 28 Eylül 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 23 Bahşılı / KIRIKKALE gönderilebilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim