Yaylakent Belediyesi Memur alımı ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Yaylakent Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında alım yapılacak. Bu kapsamda Yaylakent Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 kişilik kadro ile memur alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediyenin memur alımı ilanına başvuru için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında nitelikler aranacak. Bu kapsamda,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamamak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan özel olarak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR: 

Adaylar başvurularına 26 ocak 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 28 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Yaylakent belediyesine şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim