Ağustos ayının da sonuna geldiğimiz günlerde kamu kurumalarından belediyelere yapılacak olan alımlarda ilk defa atanmak üzere farklı alanlarda memur alımları gerçekleştirilecek olup genel itibari ile düşük KPSS puanı istenmektedir. İşte bu alımlara ilişkin detaylar ve bilgiler, haberimizin devamında yer almaktadır.

Afyonkarahisar Akharım Belediyesi

Akharım Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere bir memur alımı için 4 yıllık işletme ya da kamu yönetimi mezunu, MEB Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası olan, B sınıfı ehliyeti olan, 1 zabıta memuru alımı için ise ön lisans mezunu ve B sınıfı ehliyeti olan adaylar arasından en az 55 ile 65 KPSS puan ile alım yapılacaktır.

Detaylar için: https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/belediye-ye-kpss-55-ile-memur-ve-kpss-65-ile-zabita-alimi-yapilacak-h34549.html

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi

Belediye bünyesinde görevlendirilmek üzere Lisans Programlarının herhangi birinden mezun olmak ve B sınıfı ehliyeti olmak şartı ile 1 itfaiye eri, meslek lisesi ve dengi okullardan mezun olmak ve B sınıfı ehliyeti olmak şartı ile 1 teknisyen alımı yapılacaktır. İlk alım için KPSS P3 puan türünden en az 60, diğer alım için ise P94 puan türünden ise en az 63 puan almış olmak şartı aranmaktadır.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi

Belediye 1 sayaç memuru alımı için lise ve dengi okullarda mezun olmak ve B sınıfı ehliyeti olmak şartı ile KPSS P4 puan türünden en az 50, 2 sayaç memuru alımı için 4 yıllık işletme ya da kamu yönetimi mezunu olmak ve B sınıfı ehliyeti bulunmak, KPSS P3 puan türünden ise 50 puan almış olmak şartı ile personel alacaktır.

Detaylar için: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimlari/dusuk-kpss-puani-ile-50-55-iki-belediye-memur-alim-ilani-h34737.html

Aksaray Güzelyurt Belediyesi

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 muhasebeci alımı yapılacak olup adayların 4 yıllık Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, işletme veya iktisat programlarının herhangi birinden mezun olmak, B sınıfı ehliyeti olmak ve KPSS P3 puan türünden en az 55 puan almış olması şartları aranmaktadır.

Detaylar için: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimlari/guzelyurt-belediyesi-55-kpss-ile-memur-alim-ilani-yayimladi-h34736.html

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Belediye 30 Zabıta Memuru ve 10 itfaiye eri alımı yapacak olup adayların ilgili ön lisans bölümlerinden mezun olmak, A veya B sınıfı ehliyete sahip olmak ve en az 70 KPSS puanı almış olmak gibi sağlaması gereken şartlar bulunmaktadır.

Detaylar için: https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/sakarya-buyuksehir-belediyesi-40-zabita-memuru-ve-itfaiye-eri-alimi-h34809.html

Editör: TE Bilisim