3 farklı belediye tarafından geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre farklı alanlarda olmak üzere 105 kişilik kadro ile Belediye Memuru Alımı yapılacak. Söz konusu olan belediyeler için başvuru süreci başlıyor. Başvuru yapacak adaylar hakkında detayları siz değerli okurlarımız için İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz. 

Söz konusu belediyeler için başvuru süreci 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup hafta sonuna kada devam edecektir. İşte ilanların detayları.

Alım Yapacak Belediyeler Hangileri:

3 Belediye bünyesine toplamda 105 kişilik kadro ile Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar, Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri kadrolarında yapılacak. Buna göre, Muğla Büyükşehir belediyesi 70 İtfaiye eri, Bafra Belediyesi 10 Zabıta Memuru ve Bodrum Belediyesi 25 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadro Dağılımı:

Bafra Belediyesi Kadro Dağılımı:

Bodrum Belediyesi Alım Kadro Dağılımı:

Belediyelere Genel Başvuru Şartları:

- Türk Vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

-  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak

- İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Özel Başvuru Şartları:

Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye eri alımı için adaylardan özel olarak, KPSS, Yaş, Eğitim ve sürücü belgesi nitelikleri aranacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Bunun dışında adaylardan Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BELEDİYE MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim