Devlet Personel Başkanlığı tarafından 05 Haziran 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Pazaryeri Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı 657 Sayılı Devlet memurları kanununa taki kalatak 1 kişilik boş kadrosu ile Memur alımı yapacak. Ayrıca bu ilana hem bay hemde bayan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre adayların 2016 yılı KPSS den puan almış olmaları gerkemektedir. İşte detaylar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLR?

Pazaryeri Belediyesi yayımladığı ilana göre adaylardan, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Lise veya dengi okul mezunu olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumundan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden e az 85 ve üzeri puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 14 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 20 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü saat 17:30 a kadar başvurularını Pazaryeri Belediyesi Yazı işleri müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte yapmaları gerekmektediri.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim