Resmi Gazete'de ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Gece yarısı yayımlanan belediye personel alımları ilanlarına göre Azatlı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak ilk defa atanacaklara uygulanacak uusuller kapsamında Muhasebeci alımı yapılacak.

POZİSYON BİLGİSİ:

Azatlı Belediyesi bünyesine Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya 1 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar arasından Muhasebeci alınacak. Bu yönde adaylardan KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı yer almaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Azatlı Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsmaında aşağıdaki nitelikler aranacak.

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarındann mahrum olmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

gibi şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi veya Muhasebe Bilgi Sistemleri programlarının herhangi birinden mezun olmak.

Ayrıca Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak'ta aranan nitelikler arasındadır.

BAŞVURULAR

Söz konusu belediye ilanı için başvuru süreci 06 Temmuz 2020 tarihine başlayacak. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlilte Belediye'nin yazı işlerine 10 Temmuz 2020 tarihine kadar şahsen yapılması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim