Belediye memur alımı ilanı iptal edildi. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan ile Belediye bünyesine VHKİ alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 13 Haziran 2023 tarihi ile başlamasından sonra 16 Haziran 2023 tarihinde sona ermesi bekleniyordu. Ancak Az Önce gelen. duyuru ile ilanın iptaline karar verildi.

Memur Alımı İlanı İptal Edildi.

" Sivas ili Gölova Belediye Başkanlığının 14.06.2023 tarihli ve 647 sayılı yazısına istinaden memur alım ilanı iptal edilmiştir. "

İlan Tekrar ne Zaman Yayımlanır?

Belediye ilgili ilan hakkında başvuruların tekrardan ne zaman başlayacağı hakkında erhangi bir Açıklama gelmedi. HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

ESKİ İLAN DETYALARI ŞÖYLEDİR;

Belediyeler memur alımı ilanlarını yayımlamaya devm ediyor. Az önce gelmiş olan memur alımı ilanına göre Gölova Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair nitelikler kapsamında memur alımı yapılacak.

Kontenjan Detayları Nelerdir?

Gölova Belediyesi bünyesindeki ekikliği gidermek için Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroda istihdam edilmek üzere 1 kişilik kadro ile Veri hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adyaların özel olarak ise;

  • Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.
  • Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.
  • En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • 2022 yılında yapılan KPSS den Lisans seviyesinde en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 13/06/2023-16/06/2023 tarihleri arasında (mesai saatleri içerisinde) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile (Fevzi Çakmak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:81 Gölova-Sivas) müracaatlarını yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim