Çayıralan Belediyesi Memur Alımı başvuru süreci başladı. Farklı kadrolarda olmak üzere 3 memur alımı yapılacak. Belediye bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 3 kişilik boş kadro ile Lise ve Ön Lisans mezunu memur alımı yapacak olup alımlar Kadın veya Erkek adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. Nasıl Başvuru yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Belediye Lise Mezunu 2 Zabıta Memuru ve Ön Lisans Mezunu 1 Tekniker alımı yapacağını bildirdi. Zabıta Memuru kadrosuna başvuru için herhangi bir ortaöğretim kurumlarından mezun olmuş olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

Tekniker kadrosu için ise İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi ön lisans programlarından mezun olmuş olmak şarttır.aynı zamanda en az B sınıfı sürücü belgesi olmsı gereklidir.

Genel Olarak ise 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şarttır.

Zabıta Memuru özel kadro için ise Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşını tamamlamamış olmak gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Belediyenin memur alımı başvuruları 2 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 6 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen veya elektronik ortamda yapılacaktır.

İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU KILAVUZU BURADA

Editör: TE Bilisim