Bafra Belediyesi Memur Alımı başvuru süreci başladı. 7 Farklı kadro ile 27 Memur Alımı yapılacağı bildirildi. Bu bağlamda, Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanı için başvuru süreci başladı. Sadece Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Peki Başvuru için adaylardan istenen belgeler nelerdir? Başvuru nasıl yapılcak?

27 MEMUR ALIMI KADRO DAĞILIMI:

Lise Mezunu: 10 Zabıta Memuru

Lisans Mezunu: 2 Tahsildar, 7 Düz memur, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı, 1 Mimar, 1 Şehir ve Bölge Plancısı ve 5 Mühendis alımı yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Bafra Belediyesi memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Yayımlanan ilana göre Belediye Memur alımı başvuruları 8 Kasım 2012 tarihi ile başlamış olup en geç 12 Kasım 2021 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular İstenen belgeler ve Başvuru formu ile birlikte yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU

İSTENEN BELGELER NEDİR?

a) Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe, ( Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

b) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

c) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

e) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

f) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h) Son 6 ay içerisende çekilmiş 2 adet biyometrik veya vesikalık fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

Zabıta memuru kadroları hariç olmak üzere belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar kurumumuza ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Başvuru yapacak adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Sonrasında 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94 ve Lisans için p3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca Zabıta Memuru alımı için Erkeklerde 167 cm ve Kadınarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacaktır.