Belediye Memur Alımı için yeni ilan yayımlandı. Bugün gelmiş olan duyuruya göre Elbeyli Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 Düz Memur Alımı yapacak.

Lise mezunu memur alımı yapılacak olup bu kapsamda KPSS 60 Puan İle Memur Alımı başvurusu için Ortaöğretim Kurumlarının Pazarlama ve Perakende Alanı ve Dalları veya Muhasebe ve Finansman Alanı -Muhasebe / Muhasebe ve Finansman Dalından mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şarttır.

Genel ve Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olablecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,  Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şartları aranacaktır.

Ayrıca öte yandan adaylardan özel olarak ise, yukarıda belirtilen alanda en az lise mezunu olmaları, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları, 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu belediyenin memur alımı başvuruları 25 Şubat 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 1 mart 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar istenen belgeleri ve başvuru formunu şahsen Belediyeye teslim etmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METN