Belediye memur alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Aydındere Belediyesi memur alımı ilanına göre 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre Kadın Erkek Lisans mezunu Memur Alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan için belge ve şartları sizlerle paylaşıyoruz.

Zabıta Memuru Alımı Şartları Nedir?

Belediye ye Genel İdare hizmetleri sınıfında Kadın veya Erkek Lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile Zabıta Memuru alınacak.

Başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapıldığı tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Adaylar başvurularına 22 Şubat 2022 tarihi ile başladı. Başvuru için adaylara 3 günlük süre verilmiş olup en geç 25 Şubat 2022 tarihine başvuruların gerçekleştirilesi gereklidir. Başvurular ilgili belediye ye şahsen yapılacaktır.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

1. Başvuru Formu (Belediyemiz internet sayfasından www.aydindere.bel.tr adresi üzerinden temin edilecektir.)

2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.

3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-Devlet'ten alınan kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

5. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

8. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir).

9. 3 adet fotoğraf (1 adedi Başvuru formuna yapıştırılacak.)

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim