Resmi Gazete belediye memur alımı ilanları yayımlandı. 26 Haziran 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Dikmen Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans mezunu Memur alımı yapılacak. Buna göre Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere KPSS Puanı ile memur alımı gerçekleştirecek.

Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Kadro Unvanı: Muhasebeci

Niteliği: Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans programlarının birinden mezun olmak.

KPSS Puanı ve Türü: KPSSP3 puan türünden en az 70 puan. 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere alacağı Muhasebeci adayrdan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı başvuruları için süreç 3 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak olup en geç 5 Ağustos 2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgelerle Belediye yazı işleri müdürlüğüne gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim