Memur alımı ilanları yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Afyonkarahisar Özburun Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere İlk Defa atanacaklara Dair sınav ve Atama yönetmeliği ile Düz Memur Alımı yapılacak.

Lise ve Lisans Mezunu Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

Özburun Belediyesi 2 kişilik boş kadro ile 1 Lise mezunu KPSSP94 Memur Alımı ve 1 Lisans mezunu KPSSP3 Memur alımı yapılacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden memur alınacak.

KPSS Şartı Var mı?

Belediye memur alımı için Genel İdare Hizmetleri sınıfında 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94 puan türünden en az 70 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvuru için Hangi Bölümlerden Mezun Olmak Gerekli?

Özburun Belediyesi Düz Memur Alımı ilanına başvuru için Lise mezunlarından Herhangi bir Ortaöğretim kurumundan (Lise ve dengi okul) mezun olmak gereklidir. Lisans mezunları için ise Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmak şarttır.

2022 Yılı Memur Alımı İçin Süreç Ocak'ta Başlıyor

Belediyenin memur alımı başvuruları 24 Ocak 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 26 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak olan adaylar İstenen belgelerle birlikte Elektronik ortamda veya şahsen ilgili belediye adresine başvuru yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU