Belediye Memur Alımı ilanı yayımlandı. Az önce yayımlanmış olan ilana göre Samsat Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara uygulanacak Sınav ve yönetmeliğe göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında memur alımı yapılacak.

KADRO BİLGİLERİ:

ŞARTLAR NELERDİR?

İlan edilen kadrolara atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir,

İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediyeye Memur Alımı başvuruları 1 Kasım 2021 tarihinde başlayacak olup en geç 3 Kasım 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Samsat Belediyesi (Kale Mah. Belediye Bulvarı No:7 Samsat / Adıyaman) adresinde yer alan İnsan Kaynakları Birimine başvuru yapılacak.

Ayrıca Elektronik ortamda başvuru yapmak isteyen adaylar belediyenin resmi e posta adresine istenen belgeleri göndermeleri gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU