Narman Belediyesi Memur Alımı ilanı yayımlandı. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Mahalli İdarelere ilk defa sınav ve Atama Yönetmeliği ile Belediye Zabıta yönetmeliği hükümlerine göre 2 Memur alınacak. KPSS P3 puan türü esas alınarak yapılacak sıralama ile Zabıta Memuru Alımı ve Mühendis Alımı Yapılacak.

KPSS Puanı İle Memur Alımı Kadroları Hangileridir?

Belediye 2 kişilik kadro ile 1 inşaat Mühendisi ve 1 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Genel İdare Hizmetleri ( GİH ) sınıfında Zabıta Memuru alımları için Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin her hangi birinden mezun olmak şartı aranacak.

Teknik Hizmetler ( TH ) sınıfında Mühendis alımları için ise, Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İnşaat Mühendisliği programından mezun olmak gereklidir.

Kadın veya Erkek adaylardan başvuru alınacak olup KPSS'den en az 70 puan almış olanlar başvuru yapabilecekler.

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

Genel olarak adaylarda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en z 70 puan almış olmak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

Zabıta Memuru alımı için Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Son başvuru tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye ye başvurular 27 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Elektronik ortamda, [email protected] adresine, şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Tuzla Mahallesi Sümmani Caddesi No: 2 Narman/ERZURUM  adresinde yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim