Mersin Tarsus Belediye Başkanlığına İlköğretim Mezunu 7 farklı unvanda 120 geçici süreli personel alım ilanı açıklandı!

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 7 farklı ilan açıklandı. İlanlarda geçici statüde 120 personel alınacağı ifade edildi. Mersin ili Tarsus ilçesi Belediye Başkanlığının ihtiyaç bulunan personel ve işçi kadrolarındaki alımlar için başvurular yakın zamanda İŞKUR üzerinden alınmaya başlanacak. İşte o ilanlar.

TARSUS BELEDİYESİ 120 PERSONEL ALIMI;

4857 sayılı iş kanununda belirtilen hususlara göre, beden işçisi kadrosunda 103 kişi görevlendirilecek. Adaylar iş talep formundaki belirtilen başvuru şartlarına uygun adaylar arasından alınacak. Adaylar eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacak. Beden işçisi alımları için başvurular 27 Mayıs tarihinde başlanacak. Son başvuru tarihi ise 31 Mayıs tarihinde son bulacak. 103 kişilik geçici süreli beden işçisi alımı başvuru şartlarına ve detaylara erişmek için tıklayın.

10 ŞOFÖR ALIMI;

Kamyon şoförü kadrosunda ise 7 personel alımı yapılacak. Adaylar 5 ay 29 gün görevlendirileceği kamyon şoförü alımında C ve E ehliyet ile src belgesine sahip olmaları istenildi. İlan detayları için tıklayın.

Yolcu şoförü alımlarında ise 3 kişi görevlendirilecek. Başvurular 27 Mayıs'ta başlıyor. Başvuru süre 5 gün olarak açıklandı. D ve E sınıf ehliyet ile src belgesine sahip olmak gerekmektedir. İlan detayları için tıklayın.

KAYNAKÇI, MARANGOZ TEKNİKER ALIMI;

Elektrik kaynakçı alımlarında adayların eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olması gerekli olacak. İlan detayları için tıklayın.

Geçici kadroda istihdam edilecek olan marangoz, silindir operatörü, İnşaat teknikeri alım detaylarına linklerden erişebilirsiniz. Tüm ilanlar için İŞKUR e-şube portalı üzerinden 27 Mayıs tarihi itibari ile başvurular yapılabilecek. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim