Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Zabıta Memuru Alımı ilanı için başvuru süreci başladı. Genel İdare Hizmetleri sınıfında yapılacak olan Belediye Personel Alımı ilanına başvuru yapacak adayların belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olara istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine gçre 9. dereceli kadroya Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Lisans mezunu zabıta memuru alımı yapılacak olup adayların KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Eğil Belediyesine zabıta memuru alımı için başvurular en geç 6 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını mesai günlerinde saat 08:30-17:00 arasında Eğil Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU BELGELERİ NELERDİR?

a) Başvuru Formu Belediyemizin internet sayfasından (http://www.egil.bel.tr) temin edeceklerdir.

b) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.

c) Diploma ve mezuniyet belgesinin aslı ve noter onaylı örneği ( Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

d) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

e) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı.

f) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan.

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

ğ) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

h) 3 fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Zabıta Memuru alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, En Az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURU KILAVUZU