Alay Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Memur Alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Alay Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara uygulara Dair Sınav ve Atama yönetmeliği hükümlerine göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. Dereceli Kadın Erkek Memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Belediye KPSS Puanı ile Muhasebeci alacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Alay Belediyesi muhasebeci alımı başvuruları süreci başlamış olup adaylar başvurularını en geç 10 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Elektronik, Şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

BAŞVURU BELGELERİ:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkodlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

ç) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

d) Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

e) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

f) 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

g) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediye memur alımı başvuruları sadece 657 Saylı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca Herhang bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkar, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU