Bayburt ili Demiröz Belediye Başkanlığında 60 KPSS İle zabıta memuru alımı yapılacak. Yeni açıklanan ilana göre 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen genel şartlara sahip adaylara yönelik olarak kadın ve erkek 1 zabıta memuru alımı gerçekleşecek. İlan 18 Temmuz tarihli resmi gazetede açıklandı. Başvuru şartları şu şekilde olacak.

60 KPSS İLE ZABITA MEMURU ALIMI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, 657 sayılı DMK’nın 48/A fıkrasındaki şartlara sahip olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması, sağlık şartlarına sahip olmak, TCK 53. maddede belirtilen suçlardan hüküm almamış olmak, KPSS sınavlarından en az 60 puan almış olmak gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 20 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak. 5 gün içerisinde mesai saatleri arasında Demirözü Belediyesine Yazı işleri Müdürlüğüne şahsen müracaat edilerek gereken evrakların teslim edilmesi istenilmektedir. Fiziki test için Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuru yapılacak. Zabıta memuru alımı sözlü sınavı 1 Eylül 2020 tarihinde yapılacak. Demirözü Belediyesinde toplantı salonunda sözlü sınav gerçekleştirilecek. KPSS puan türlerinden en yüksek puandan başlamak kaydı ile sıralamadan 5 katı kadar sınava davet edilecek. Sözlü sınav konuları şu şekilde açıklandı.

SÖZLÜ VE UYGULAMA SINAVI;

Sözlü sınav konularında: Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat konularından sorular oluşacak. Uygulama sınavından ise mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi için dayanıklılık ölçülmesi şeklinde gerçekleştirilecek. Bu iki sınavıda başarılı olan geçen adaylar Demirözü Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapacaklar.

İLAN KILAVUZU

YENİ İLAN: Tunceli Belediyesi Zabıta memuru alımı ilanı için tıklayın

Editör: TE Bilisim