Belediyele memur Alımı faaliyetleri devam ediyor. Nisan ayı memur alımı kapsamında yayımlanmış olan Belediye Memur alımı ilanına göre Koyulhisar Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk defa atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği ile Düşük KPSS Puanına göre 3 Memur Alımı yapılacak. Alımlar farklı 3 alanda gerçekleştirilecek olup başvuru şartlarını sağlayan herkes başvuru yapabilecek.

Başvuru Süreci Başladı!

Belediye memur alımı için süreç 12 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar başvurularını elektronik ortamda veya şahsen yapacaklar. Ancak istenen belgelerin temin edilmesi gerekmektedir.

Elektronik Başvuru: https://koyulhisar.bel.tr/ internet adresine,

Şahsen Başvuru: Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Koyulhisar İlçesi, Camiikebir mah.Hükümet meydanı. No: 10 adresindeki Koyulhisar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne gönderilebilecektir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

- Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi,

- Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya Noter onaylı sureti,

- KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

- 2 Adet Fotoğraf,

- Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti,

- Hangi kadroya başvuru yaptığına ilişkin dilekçe,

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılacak?

Belediye memur alımı 3 farklı alanda gerçekleştirilecek. Kadın Erkek adayların başvuru yapılabileceği ilan için lisans mezunu adaylardan, Evlendirme Memuru Alımı, Ayniyat Memuru Alımı ve Düz Memur Alımı yapılacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Lisans düzeyinde eğitim veren İktisadi ve İdari Birimler fakültelerinin İşletme, Kamu Yönetimi, İktisat bölümlerinin birinden mezun olmak.
  • En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,

BAŞVURU KILAVUZU