Resmi gazetede Memur Alımı ilanı yayımlandı. 2 Kasım 2021 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanmış olan Akşehir Belediyesi memur alımı yapacak. Akşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 17 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliği ve İlk Defa atanacaklara uygulanacak esas ile birlikte 17 düz memur alımı ve zabıta memuru alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

Ön Lisans mezunu 7 Zabıta Memuru ve 1 Düz Memur alınacak. Lisans mezunu ise 9 Düz Memur Alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediye adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu ve kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gereklidir.

Zabıta Memuru alımı için ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak ve En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediye memur alımı başvuruları 29 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak ve en geç 3 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru yaplacaktır. Adaylar başvurularını istenen belgelerle birlikte Meydan Mahallesi Cevdet Köksal Caddesi No:22 Akşehir/KONYA adresindeki Akşehir Belediye Başkanlığı 1 nolu Ek Hizmet Binasında bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim