Zara Belediye tarafından yayımlanan ilana göre memur alımı yapılacak.  Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında olacak. Belediue Memur Alımı için adaylardan bazı genel ve özel şartlar talep ediliyor. Peki kadro bilgileri ve başvuru şartları nedir?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Belediye adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Türk vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Erkek Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Zara Belediyesi bünyesine alacağı memur adaylarından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı arıyor. Bunun dışında Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim veya İşletme bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartıda yer alıyor.  Ayrıca B Sınıfı sürücü belgeside istenmektedir.

KADRO BİLGİSİ:

BAŞVURULAR:

Belediyenin memur alımı ilanına başvurular 03 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 07 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını Elektronik ortamda belediyenin sitesi üzerinden yapacaklar. İlana başvuru süreci başladığında haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indirmeyi unutmayınız.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim