Gürçeşme Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara uygulanacak sınav ve atama işlemleri ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. Kadro için başvuru şartları ve ilan detaylarını sizlerle haberimizde paylaşıyoruz.

VHKİ ALIMI DETAYLARI:

Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 9. Dereceli kadrolara atanmak üzere Erkek ve Kadın Adaylar içerisinden Lisans mezunu 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Genel oalrak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel Olarak İse;

  • Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi programlarının birinden mezun olmak.
  • En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 75 puan almış olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediye ye memur alımı başvuruları 22 Aralık 2021 tarihi ile başvuru süreci başlayacak olup en geç 24 Aralık 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Adaylar başvurularını sadece Gürçeşme Belediye yazı İşleri Müdürlüğüne Gürçeşme Belediyesi Hizmet Binası Gürçeşme Beldesi Eskidir Mahallesi Niksar Caddesi No:67/3 Niksar/TOKAT) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Online başvuru için ise istenen belgeleri belediye e-posta adresine iletmeleri gereklidir.

VHKİ MAAŞLARI NE KADAR?

Veri hazırlama ve Kontrol İşletmenleri hizmet yılına göre farklı maaş alırlar. 4000 TL ile en düşük olan VHKİ Maaşları en fazla 5090 TL ye kadar çıkabilmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU