Resmi Gazete'de yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Üsküdar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda zabıta memuru alımı yapacak. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanarak adaylara ön blgi verilen ilan için bugün Resmi Gazete'de yeni bir karar yayımlanarak son başvuru tarihleribde bir güncelleme yapıldı. Söz konusu olan güncelemeye göre başvuru bilgileri değişti.

YAPILAN DÜZENLEME:

Üsküdar Belediyesi eski yayımladığı ilanda başvuruların 20 Ağustos 2020 tarihinde başlayıp 30 Ağustos 2020 tarihinde sona ereceğini açıklamıştı. Resmi Gazete'de 25 Temmuz 2020 tarihli yapılan düzenleme şöyledir;

23/07/2020 tarihli ve 31194 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan İlk Defa Atanmak Üzere Zabıta Memuru Alımı İlanında yer alan;

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ başlıklı 4 üncü maddenin birinci fıkrası “Yukarıda sayılan başvuru belgelerini 20/08/2020’den 31/08/2020 Pazartesi günü saat 17:30’ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:30 arasında) Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No: 35 ÜSKÜDAR/İSTANBUL adresindeki Üsküdar Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bağlı ÜSİM (Üsküdar İstihdam Merkezi)’ne teslim etmeleri gerekmektedir.” şeklinde düzeltilmiştir.

 40 ZABITA ALIMI EĞİTİME GÖRE DAĞILIM:

10 Zabıta İçin: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi Lisans programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

1 Zabıta İçin: Gıda Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Fermantasyon, Fermantasyon Teknikerliği, Fermente Ürünler önlisans, programlarının birinden mezun olmak.

1 Zabıta İçin: Gıda Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Fermantasyon, Fermantasyon Teknikerliği, Fermente Ürünler önlisans, programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

2 Zabıta İçin: Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının, birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

4 Zabıta İçin: Herhangi bir önlisans, programlarının birinden mezun olmak.

5 Zabıta İçin: Herhangi bir önlisans, programlarının birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

12 Zabıta İçin: Herhangi bir önlisans, programlarının birinden mezun olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

5 Zabta İçin: Herhangi bir önlisans, programlarının birinden mezun olmak, A sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Şartları aranacak. Bu kapsamda 40 kişilik boşluk ile Zabıat Memur ualımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için KPSS şartını taşıyor olmaları gereklidir.

75 KPSS PUANI ŞARTI VAR!

Adayların Üsküdar Belediyesi Zabıta Memuru alım ilanına başvuru yapabilmeleri için öncelikle 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gereklidir.

İLAN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ BURADA

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim