Belediye personel alımı ilanları yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamu ilanları kısmında yayımlanan ilana göre Bandırma Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre boş bulunan 1 kişilik kadro ile 5 yıllık Fakülte Veterinerlik Bölümü mezunu 1 Veteriner alımı yapılacak. Ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmıyor olup KPSS siz Personel Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bandırma Belediyesi alımını yapacağı Veteriner alımı için adaylardam genel ve özel nitelikler aranacak. Bu yönde genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sı. hükümlülüğü olmamak" şartları aranacak.

Özel Olarak ise:

  • Üniversitelerin 5 Yıllık Veterinerlik Bölümü mezunu olmak,
  • Herhangi bir kurum veya kuruluşta sözleşmesi olmamak,
  • Bandırma ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak tercih sebebidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bandırma Belediyesi personel alımı için adaylar başvurularına 01 Şubat 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 05 Şubat 2021 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeleri [email protected] mail adresine göndermeleri gerekmektedir. (Pandemi nedeniyle Şahsen ve Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru sonuçları ve Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, 08.02.2021 tarihinde kurumumuzun resmi internet (https://www.bandirma.bel.tr) adresinden ilan edilecektir.

İLANIN TAM METNİ