Belediye Memur Alımı yapacak. Bafra Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre ve Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara uygulanacaklara dair atama ve yönetmeliğe göre 7 farklı Unvanda 27 Memur Alımı yapılacak.

  • Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı Nedir?
  • Hangi Nitelikler Kapsamında Alım Yapılacak? Genel ve Özel Şartlar nedir?
  • Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

Belediye Lisans ve Lise Mezunu Memur Alımı yapacak. Bu yönde toplamda 27 Memur alımı yapılacak olup mezuniyete göre kadro dağılımı şöyledir;

Lise Mezunu: 10 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Lisans Mezunu: 2 Tahsildar, 7 Düz Memur Alımı, 1 Sosyal Hizmetler Uzmanı, 1 Mimar, 1 Şehir ve Bölge Plancısı ve 5 Mühendis alımı yapılacak.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR NELERDİR?

Bafra Belediyesi Memur alımı başvuruları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Ayrıca Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

KPSS Olarak adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSp94 puan türünden ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Zabıta Memuru Alımı şartları ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapılacağı tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Bafra Belediyesi Memur Alımı başvurularına 8 Kasım 202 tarihi ile başlayacak olup en geç 12 Kasım 2012 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular mesai saatleri içerisinden istenen belgeler ile birlikte Belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne (Bafra Belediyesi Ana Hizmet Binası Büyükcami mah.Camikebir sok. No:1 Bafra/Samsun adresine yapılacak

Elektronik ortamda başvuru yapmak isteyen adaylar ise istenen belgeleri [email protected] mail adresine göndermeleri gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim