Şehirkamil Belediyesi Memur Alımı başvuru süreci başladı. Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 50 Memur Alımı yapacak. Duyuru geçtiğimiz günlerde yapılmış olup başvuru süreci bugün başlamıştır. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular nasıl yapılacak? İstenen Belgeler nelerdir?

50 ZABITA MEMURU ALIMI YAPILACAK?

Şehitkamil Belediyesi 50 kişilik kadro ile Kadın Erkek Zabıta Memuru alımı yapılacak. Bu kapsamda Lisans seviyesinde 75 KPSS ile 10 ve 70 KPSS Puanı ile 40 Zabıta Memuru alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Zabıta Memuru başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI! BELGELER NEDİR?

Zabıta Memuru alımı başvuruları 27 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 1 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Şehitkamil Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Mücahitler Mh. Ali Fuat Cebesoy Blv. No:4 27090 Şehitkamil/GAZİANTEP adresine şahsen müracaat edilecektir.

Başvuru için istenen belgeler ise,

a. Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe, (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

b. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet),

c. Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek diploma suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet),

d. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek denklik belgesi suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet),

e. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı (1 adet),

f. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı (1 adet),

g. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek sürücü belgesi suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet),

i. Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (2 adet, 1 adedi forma yapıştırılacak),

BAŞVURU KILAVUZU