Azatlı Belediyesi Personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olsak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre Kadın Erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 Muhasebeci alımı yapılacak. P3 puan türüne sahip Perosnel alımı ilan detayları şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan Yukarıdkai tabloda belirtilen niteliklere ek olarak, 2020 yılı KPSS Puanı, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkekler için askerlik ile ilişiği olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte gerçekleştirecekler. Başvuruda bulunacak adaylar 28 Temmuz 2021 tarihi ile başlayacak olup 30 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular Elektronik ortamda belediye sitesinden, Şahsen yapılacak başvurular ise belediyeye şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ