Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için fakrlı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda adaylardan bazı nitelikler aranıyor. İşte ilanın detayları ve başvuru şartları.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesine 151 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını ilan eti. Bu kapsamda 2 Büro personeli ve 149 Su Sayacı Okuma elemanı alımı yapılacak. Ayrıca alımlar belirsiz süreli olacak ve haftalık çalışma saati 45 saat olarak belirtilmiştir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanına başvuru yapacak adayların bazı nitelikleri yerine getirmeleri şarttır. Ayrıca söz konusu ilana bakıldıında adaylardan mezuniyet şartı aranmadığı görülmektedir. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaları gereklidir.

Bunun dışında, 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşından büyük olmamak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve son olarak AYdın merkezde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 09 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlayabilecek ve en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sabah 08.30 da başlayacak olup en geç 17.30 a kadar yapılacaktır.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar. Ögeçmiş ve Adli Sicil kaydı ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi İlgili Daire Başkanlığına başvuru yapmaları gerekmektedir. Söz konusu Daire Başkanlığı, Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Karataş Apt. No:99/22 Efeler /AYDIN adresine yapılacak.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru bilgilerini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim