Belediyeler İşçi ve Personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyorlar. Bu yönde İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Sinop Ayancık Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 65 kişilik boş kadro ile Belediye Personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan herhangi bir mezuniyet şartı aranmayacak olup ilan detaylarını sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Meslek Adı:  Beden şçisi Genel

Açık İş Sayısı: 65

Niteliği: Daimi ( Belirsiz Süreli ),

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin işçi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sinop İli Ayancık ilçesinde ikamet ediyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ayancık Belediyesine başvurular 30 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 03 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını e-posta aracılığı ile gerçekleştirebilirler. İlan hakkında detaylı bilgi almak için, https://media.iskur.gov.tr/45459/sinop-ayancik-belediyesi-per-ltd-sti-03-05-2021.pdf adresini kullanabilirsiniz.